De tv zenders zijn erg populair onder de Surinaamse, Hindoestaanse, Pakistaanse, Indiase, Antilliaanse, Curaçaose, Dominicaanse, Afrikaanse, Marokkaanse, Turkse, Afghaanse en Iraanse bevolkingsgroepen in Nederland, bij elkaar opgeteld zijn dit >4,5 miljoen kijkers.

Onbeperkte mogelijkheden

De mogelijkheden zijn onbeperkt: commercials, (hoofd)sponsor, in program sponsoring, product placement, in program commercials, korte films, eigen programma’s en meer.

De TV zenders

De TV zenders zijn via KPN, Ziggo, Telfort, Tele2, Online en via een schotel antenne te ontvangen. Bij sommige aanbieders heeft u één TV zender in het basispakket.

Kijkcijfers

Wij hebben programma’s met meer dan 850.000 kijkers, actuele kijkcijfers kunt u per mail opvragen.

Mogelijkheden MediaGuyz

• Creatie, productie en exploitatie van reclamecampagnes
• TV- en Radio commercials (15-60 sec.)
• Hoofdsponsors, bumpers, product-placements, videoclips, teasers, korte films
• Uitzending op verschillende tijden mogelijk: ochtend, middag en avond
• Live interview tijdens diverse praatprogramma’s
• Zichtbaar bij alle grote (Bollywood) evenementen, in binnen- en buitenland: A-List celebrities, sponsorships, promotie, stands etc..
• Ons professionele camerateam aanwezig op uw evenement + uitzend mogelijkheden

Productie van uw tv commercial

Veel bedrijven en organisaties denken dat het maken van televisiereclame financieel niet haalbaar is. Maar er is goed nieuws: een klein budget is voor ons geen beperking, maar een creatieve stimulans. Want laten we eerlijk zijn: echte creativiteit komt pas naar boven als het speelveld beperkt is. Een tv-commercial laten maken is nog steeds een zeer goede manier om uw boodschap bij een groot publiek te krijgen. En wees niet bang; er zijn oplossingen voor elk budget.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u een afspraak inplannen met één van onze specialisten op gebied van TV Reclame.